usembassypristina

Konkursi për Bursën Fulbright-National Archives Heritage Science për vitin akademik 2022-2023

Konkursi për Bursën Fulbright-National Archives Heritage Science për vitin akademik 2022-2023 The Fulbright-National Archives Heritage Science Fellowship, komponentë e Fulbright Visiting Scholar Program, ofron një mundësi për studiuesit që të lidhen me shkencëtarët dhe ekspertët e Arkivave Kombëtare gjatë kryerjes së hulutimit në laboratorin më të ri për hulumtim dhe testim shkencor të trashëgimisë pranë…