Konferenca CIDREE 2021 dhe promovimi i CIDREEYearbook 2021

Konferenca CIDREE 2021 dhe promovimi i CIDREEYearbook 2021 26/11/2021 Në kuadër të aktiviteteve të bashkëpunimit në mes të vendeve anëtare të CIDREE, në daën 25.11.2021 u mbajt Konferenca vjetore dhe promovimi i Librit CIDREE 2021 me temë ‘Digital literacy: Curriculum development and implementation in European countries’. Me datë 26.11.2021 u vazhdua me realizimin e takimit…